Totalentreprise af høj kvalitet

Hos H. Bruun & Søn A/S kan vi stå for totalentreprisen for dig, det vil sige at vi sørger for at når du bruger os som din samarbejdspartner så laver du én aftale med os, også står vi for alt det praktiske.

Så tager vi os som totalentreprenører af projektet, og sørger for at det kommer til at gå efter planen. Så hvis du står med et nybyggeri eller en større gennemgående renovering så er det en totalentreprise du har brug for, og vi kan stå for totalentreprisen på dit byggeprojekt for dig.

Vi har mere end 50 års erfaring med byggeprojekter, og vi kan også godt stå for dit. Alle vores medarbejdere har kompetencerne til at, udføre samt rådgive angående byggeprojekterne. Vi kan være din professionelle samarbejdspartner, når du skal anvende et firma til at udføre totalentreprisen på dit projekt.

Din professionelle totalentreprenør

H. Bruun & Søn A/S er din professionelle totalentreprenør, og vi har kompetencerne til at bistå dine projekter, så du ikke selv behøver at bekymre dig. Vi udfører alle vores projekter i høj kvalitet og med en høj garanti.

Hos os er du sikker på at få en samarbejdspartner som altid levere resultater til tiden, og udfører arbejdet med holdbare og kvalitetsløsninger.

Vi står altid klar til at udarbejde et tilbud på totalentreprise til dig.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på totalentreprise

Står du og mangler en totalentreprenør? Så kan vi hos H. Bruun & Søn A/S være behjælpelige, vi kan nemlig stå for totalentreprisen på dit byggeprojekt.

Du er derfor mere end velkommen til at ringe til os på 7542 1875 og så tager vi en snak om hvordan vi løser dit projekt bedst muligt. Du kan også sende en mail til info@hbruun.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.