Har du brug for en større lagerhal?

Der kan være rigtig mange årsager til at bygge en ny lagerhal, at renovere sin nuværende eller udvide eller bygge til et allerede eksisterende halbyggeri.

Hos H.Bruun & Søn A/S har vi mere end 50 års erfaring med at bygge og renovere lagerhaller, produktionshaller og halbyggeri.

I denne tid går man meget op i trivsel og miljø og generelt optimering af arbejdsgangen, og vi må derfor erkende at det i de fleste tilfælde kræver mere plads. Så for at optimere produktionen og opnå energibesparelser kræver det noget mere plads.

Vi er klar på at løse enhver opgave uanset hvilken form for lagerhal i ønsker, så kan H. Bruun & Søn A/S være din samarbejdspartner, og med os som din byggepartner er du sikret høj faglighed, høj kvalitet og rådgivning gennem hele projektet.

Vi har stor erfaring med at stå for hovedentreprisen når der skal bygges lagerhaller, produktionshaller eller ved halbyggeri generelt.

Din samarbejdspartner ved erhvervs- eller industribyggeri

Vi ved hvor stor en opgave det kan være når man står overfor et halbyggeri, kontorbyggeri eller administrationsbyggeri og derfor kan vi tilbyde at stå for hovedentreprisen på jeres byggeri.

Med os som hovedentreprenør får i rådgivning samt mange års erfaring som sikrer et veludført stykke arbejde samt at der er styr på de vigtigste forhold og regler.

På grund af vores mange års erfaring i branchen, har vi kompetencerne til at stå for hovedentreprisen på dit næste erhvervs- eller industribyggeri. Vi er derfor en tryg byggepartner for dig, når du skal i gang med at bygge din lagerhal.


Kontakt os for yderligere information om lager- og produktionshaller

Så hvis du står og mangler en tryg byggepartner til at bygge din nye lager- og produktionshal, eller dit kontorbyggeri. Så kan du trygt vælge H. Bruun & Søn A/S.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 7542 1875 også tager vi en snak om muligheder for dit projekt.