Hovedentreprise

H. Bruun & Søn A/S kan stå for hovedentreprisen på dit byggeprojekt, vi står gerne for alt det praktiske fra godkendelser, projektmaterialer til det økonomiske.

Vi har mere end 50 års erfaring med at stå for hovedentreprisen på diverse industribyggerier og erhvervsbyggerier.

Når du anvender os som hovedentreprise på dit byggeprojekt er du altid garanteret et professionelt og kvalitetsbevidst resultat. Med os som bygherre kan du være 100% sikker på at tingene er i orden, og at vi har overblikket over dit byggeri.

Hvilken slags entreprise skal du vælge?

Uanset hvilken form for entreprise du vælger, så kan vi hjælpe dig. Vi er nemlig egnede til alle former for entreprise.

Så hvis du har brug for en professionel til en mindre opgave kan du vælge fagentreprise hvis det fx er et nyt køkken eller en ny udestue, eller generelt mindre byggerier - så skal du vælge fagentreprise.

Hvis du derimod skal have bygget typehuse eller sommerhuse, så er det en totalentreprise du skal anvende, totalentreprenøren har nemlig en projekteringsafdeling med arkitekter, ingeniører samt bygningskonstruktører, som er med hele vejen gennem projektet.

Hvor hvis det er en lidt mere kompleks opgave såsom nyt badeværelse, er det en god idé at vælge hovedentreprise fordi så stiller vi vores dygtige ansatte til rådighed, hvor de så vil styre projektet for dig fra start til slut.

Uanset hvilken form for entreprise du skal bruge, så kan H. Bruun & Søn A/S hjælpe dig.

Kontakt os for at få et tilbud på hovedentreprise

Står du og mangler professionel hjælp til dit byggeri? uanset om det er erhvervsbyggeri, industribyggeri eller blot en renovering af dit badeværelse, så kan vi hos H. Bruun & Søn A/S hjælpe dig.

Så du er mere end velkommen til at ringe på 7542 1875 eller sende en mail til info@hbruun.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.