Om os

Virksomhedens historie

Virksomheden er grundlagt af Helge Bruun i 1968 og drevet med hjælp fra hustruen Kirsten. I 1999 bliver firmaet omdannet til et interessantselskab. I denne forbindelse bliver sønnen Gregers Bruun medejer af firmaet som første skridt i et generationsskifte. I 2003 omdannes firmaet til et aktieselskab, som ejes af Helge Bruun Holding og GFB Holding. I januar 2008 slutter generationsskiftet og GFB Holding er efterfølgende eneaktionær i Tømrerfirmaet.

Mål og Strategier 

Tømrerfirmaets opgaver er mangfoldige. Vi udfører både om- og tilbygninger, nybyggeri , reparationer og renoveringsopgaver.

Hovedvægten af vores arbejdsopgaver ligger indenfor landbrugs- og industribyggeri. Men også opgaver på skoler og institutioner er en del af vores arbejdsopgaver. Alt arbejdet udføres som total-, hoved- eller fagentreprise.

Det er firmaets mål at udføre håndværksmæssige korrekte opgaver, med et højt og fagligt tilfredsstillende resultat. 

Ligeledes ønsker vi at yde en god kvalitet i arbejdet, og yde en god service til vores kunder.

Kundekreds 

Tømrerfirmaets kundekreds er bredt funderet. Vi arbejder blandt andet  indenfor industri, landbrug, private og kommunale institutioner, forsikringsselskaber, private osv.

Arbejdsopgaver

Opgaverne i tømrerfirmaet er mangeartede.

Vi udfører blandt andet nybyggeri af løsdriftsstalde, nybyggeri af industrihaller, renovering af kirker og andre bevaringsværdige bygninger, opførsel af parcelhuse o.m.a.

For at se yderligere omkring vores mangeartede arbejdsopgaver se da under " Vi udfører" og "Referencer".