Industribyggeri

H. Bruun & Søn A/S har mere end 50 års erfaring med industribyggeri, med alt fra produktionshaller til domicilbyggeri. Vi kan være din professionelle byggepartner og hovedentreprenør på dit næste industribyggeri.

Vi kan være behjælpelige med alle optimerede løsninger uanset hvilket industribyggeri du måtte stå med, det kan være alt fra lagerhal, domicil, bilhus, administrationsbygninger.

Det kan være at din nuværende bygning er i god stand, men at der er et behov for at få det moderniseret eller renovere fx jeres produktion som kan være forældet.

Det kan derfor være en nødvendighed at, få renoveret eller moderniseret jeres nuværende produktionshaller, så de kan klare alle opgaver og yde samme service samt kvalitet, med os som hovedentreprise sørger vi for alt fra bygge godkendelser til budget.

Med os er du sikret:

  • Kvalitetsbyggeri
  • Attraktive løsninger
  • Konkurrencedygtige priser
  • Professionelle håndværkere
  • Mere end 50 års erfaring

Industribyggeri udført af professionelle

Hos H. Bruun & Søn A/S er vi specialister i industribyggeri, erhvervsbyggeri og halbyggeri og har mere end 50 års erfaring inden for området. Vi kan være med fra start til slut, og være din sparringspartner gennem hele projektet, med os som din sparringspartner kan du være helt tryg og sikker på at projektet bliver udført på allerbedste vis.

Vi udfører udelukkende kvalitetsarbejde og med øje for de mindste detaljer, du er derfor garanteret et professionelt resultat med os som samarbejdspartner ved dit industribyggeri samt garantere økonomiske og attraktive løsninger.

Kontakt os og få et tilbud på dit industribyggeri

H. Bruun & Søn A/S sikrer dig kvalitetsbevidste løsninger og kan være din samarbejdspartner så du sikrer dig et tilfredsstillende resultat hver gang.

Så giv os gerne et kald i dag også tager vi en snak om dit industribyggeri og finde den rette løsning til dig. Du er velkommen til at ringe til 7542 1875 eller sende en mail til info@hbruun.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.