Fagentreprise udført af professionelle

Når der er tale om en fagentreprise, består projektet som udgangspunkt i flere forskellige fagområder. Derfor hyrer man forskellige underentrepriser til sådan et projekt.

Hos H. Bruun kan vi både stå for hoved,- total,- og fagentreprisen på dine projekter, vi specialisere os nemlig inden for flere områder, og kan derfor bistå dit projekt uanset hvilken form for entreprise du har behov for.

Vi har mere end 50 års erfaring med nybyggeri af løsdriftsstalde, industrihaller samt renovering af kirker og andre bevaringsværdige bygninger og opførsel af parcelhuse mm.

Så uanset hvad du skal have renoveret eller bygget fra nyt, så kan du være helt sikker på at vi er den rette samarbejdspartner til dit projekt.

Hvorfor skal jeg vælge fagentreprise?

Alt efter hvad du skal have udført og hvor stor opgaven er, så kan det være en fagentreprise du har brug for. Ved fagentreprise står du som kunde selv for at indhente tilbud, og sørger for at, informere parterne om hvad arbejdet indbefatter.

Fagentreprise anvendes for det meste til mindre opgaver, som er overskuelige for dig som kunde. Men vi anbefaler klart at hvis du ingen erfaring har med projektet, at du får en professionel til at stå for det.

Vi kan også bistå opgaven som rådgiver og hjælpe dig igennem projektet, så tidsplanen bliver overholdt og så du undgår alt for mange problemer undervejs. Så vil vi mere end gerne være rådgivere på dit byggeprojekt, så det forløber problemfrit.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fagentreprise

Står du med et mindre renoveringsprojekt, som du ikke selv vil være tovholder på?

Så kan du ringe til os på 7542 1875 eller sende en mail til info@hbruun.dk også tager vi en snak om muligheder for dit projekt, så det bliver løst bedst muligt og uden problemer.